Hírek Veszprém megyéből

2020. 04. 08., sze - 09:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Hét személyt állítottak elő, köztük két embert ittas járművezetés miatt.

A járőrök 2020. április 7-én 5 óra körül Ajka belterületén igazoltattak egy 37 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött személyt ezt követően előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.