Hírek Veszprém megyéből

2020. 04. 09., cs - 09:09
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el. Két főt állítottak elő, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. április 8-án 8 óra körül Tapolca belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 72 éves helyi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit ezután további mintavétel céljából előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és ellene büntetőfeljelentést tettek. A fenti eseten túl további egy személlyel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés miatt, vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.