Hírek Veszprém megyéből

2020. 05. 22., p - 08:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Tíz embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. május 21-én 17 óra körül Veszprém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 64 éves vilonyai lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit ezután további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra, és ellene ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek.

A védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Kormányrendeletben meghatározottak megszegése miatt 2020. május 4. 0 óra és 2020. május 21. 24 óra között a rendőrök Veszprém megyében 7 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 2 szabálysértési feljelentést tettek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marokkói határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Újabb határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.