Hírek Veszprém megyéből

2020. 06. 29., h - 09:07
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, három személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt főt fogott el és nyolc személyt állított elő, közülük hét embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. június 28-ára virradó éjszaka Bakonynánán igazoltattak egy autóval közlekedő 47 éves jásdi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Veszprémi Járásbíróság 2020. augusztus 21-ig eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök a sofőrt ezután előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást indítottak ellene.

A fenti eseten túl további öt járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt, két sofőr ellen szintén büntetőfeljelentést tettek, három személlyel szemben pedig közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam