Hírek Veszprém megyéből

2020. 08. 04., k - 07:48
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hét főt fogott el, közülük öt embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hat személyt állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. augusztus 3-án délelőtt Pápán állítottak meg egy autót, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr ellen a helyi rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A járőrök a 25 éves pápai lakost előállították, és miután a férfi egyik hozzátartozója a bírságot befizette, szabadon bocsátották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.