Hírek Veszprém megyéből

2020. 10. 17., szo - 08:52
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, három személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és három személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Öt embert állítottak elő, köztük négyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. október 16-án, délután Veszprémben igazoltattak egy 46 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Zalaegerszegi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a körözött személyt ezután előállították, majd őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.