Hírek Veszprém megyéből

2020. 10. 18., v - 08:13
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hat főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Négy személyt állítottak elő, köztük két embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. október 17-ére virradó éjszaka Pétfürdőn igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 49 éves tapolcai lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit ezt követően további mintavételre előállították, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.