Hírek Veszprém megyéből

2021. 02. 21., v - 07:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és három személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Hét embert állítottak elő, köztük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2021. február 20-án, kora este Várpalotán állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a 26 éves helyi sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit ezután további mintavételre előállították, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!