Hírek Veszprém megyéből

2021. 02. 28., v - 08:30
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenhét embert fogott el, közülük tizenegy jogellenesen tartózkodott az ország területén. Hét személyt állítottak elő, köztük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A rendőrök Pápán igazoltattak egy 37 éves helyi lakost 2021. február 27-én, 10 óra 30 perckor. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfival szemben a Pápai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, és elfogását rendelte el, mivel nem fizette be a kiszabott pénzbírságokat. A férfit a rendőrök előállították, majd hozzátartozója befizette az összegeket, így szabadon bocsátották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.