Hírek Veszprém megyéből

2021. 10. 21., cs - 07:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és négy személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözés alapján. Kilenc embert állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2021. október 20-én délután Bakonyszentkirályon igazoltattak egy 28 éves bakonyszentlászlói lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és a büntetést később elzárásra változtatták át. A járőrök a körözött személyt ezt követően előállították a Zirci Rendőrőrsre, majd a bírság befizetése után szabadon bocsátották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.

 

Román embercsempészek rendőrkézen

A járőrök az 1-es számú főúton, Győrszentiván külterületén ellenőriztek egy gépkocsit, amiben több mint egy tucat migráns tartózkodott.

 

26-an feltartóztatva

A rendőrök egy zárt furgonban találták meg a migránsokat, a jármű sofőrje elmenekült a helyszínről.