Hírek Zala megyéből

2021. 10. 14., cs - 07:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, egy könnyű sérüléssel és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 52 éves horvát állampolgárságú férfi közlekedett 2021. október 13-án 17 óra 30 perckor egy személyautóval a 7-es számú főúton Letenye irányából Horváthország felé. Amikor a 231-es kilométerszelvényhez ért, egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a járműve felett, és áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol egy szalagkorlátnak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A szolgálatban lévő állomány nyolc személyt fogott el, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök három főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.