Hírek Zala megyéből

2018. 10. 01., h - 09:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi és utasa közlekedett személyautóval 2018. szeptember 30-án 7 óra 40 perckor Óhídon, a Petőfi utcában Kisgörbő irányából Szalapa felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy betonoszlopnak ütközött. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

Egy nő közlekedett személyautóval Becsehelyen, a Kossuth Lajos úton 17 óra 5 perckor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy kerítésnek ütközött. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, mindegyiküket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök egy főt állították elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda öt esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ököllel ütötte a gyermeket

Súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a győri rendőrök egy helybéli férfit.

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.