Hírek Zala megyéből

2018. 11. 08., cs - 08:36
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Keszthely külterületén, a 75-ös számú főúton közlekedett egy férfi és utasa személyautóval 2018. november 7-én 20 óra 10 perckor Hévíz irányából Keszthely felé, amikor a sofőr az útpadkán észrevett egy szarvast, fékezni kezdett, majd elrántotta a kormányt és árokfalnak ütközött. A balesetben a sofőr súlyos, utasa pedig könnyű sérülést szenvedett.

1

A szolgálatban lévő állomány hét személyt fogott el, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök három főt állítottak elő, egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan ül volán mögé, elfogadhatatlan kockázatot vállal, amivel saját és mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

… hogy mindenki haza érjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A gyanú emberölés

Három gyanúsítottat hallgatott ki a BRFK az újpesti férfi eltűnésével kapcsolatban.

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.