Hírek Zala megyéből

2018. 11. 08., cs - 08:36
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Keszthely külterületén, a 75-ös számú főúton közlekedett egy férfi és utasa személyautóval 2018. november 7-én 20 óra 10 perckor Hévíz irányából Keszthely felé, amikor a sofőr az útpadkán észrevett egy szarvast, fékezni kezdett, majd elrántotta a kormányt és árokfalnak ütközött. A balesetben a sofőr súlyos, utasa pedig könnyű sérülést szenvedett.

1

A szolgálatban lévő állomány hét személyt fogott el, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök három főt állítottak elő, egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan ül volán mögé, elfogadhatatlan kockázatot vállal, amivel saját és mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

… hogy mindenki haza érjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tiltott határátlépésért felel

Szamosbecs belterületén igazoltatták a román állampolgárságú férfit, aki az eljárás adatai szerint illegálisan lépett be Magyarország területére.

 

Semmi se szent

A demonstráció több résztvevője ellopta az ország karácsonyfája díszletéhez tartozó szánkókat.

 

Négy bangladesi férfi egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Illegális migránsok Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Átragasztotta

Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök.