Ittas gépjárművezetők Vas megyében

2020. 01. 21., k - 08:36
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Büntetőeljárás indult a két férfival szemben.

A járőrök 2020. január 20-án, egy személyautóval közlekedő kámi lakost igazoltattak Rábapaty belterületén. Az intézkedés során a férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították.

Ugyancsak ittasan ült a volán mögé az a kámi sofőr, akit 2020. január 20-án, az éjszakai órákban igazoltattak a rendőrök a 84-es számú főúton. Az intézkedés során a gépjármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt előállították a Sárvári Rendőrkapitányságra.

Mindkét gépkocsivezetővel szemben – vezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.