Ittas vezetővel szemben intézkedtek a rendőrök

2020. 04. 05., v - 09:38
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai egyenruhások előállítottak egy férfit.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. április 4-én 16 óra 8 perckor Rigyácon, a Kodály téren ellenőriztek egy mezőgazdasági vontatóval közlekedő 45 éves helyi férfit.

Az igazoltatás során a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív eredményt jelzett, ezért további mintavétel céljából előállították a járművezetőt a rendőrkapitányságra, és járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt eljárást indítottak ellene.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.