Ittasan közlekedett autójával

2019. 10. 22., k - 08:11
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A sárvári rendőrök elfogták az ittas sofőrt és vele szemben büntetőeljárást indítottak.

Munkatársaink 2019. október 21-én, a délutáni órákban egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Sárváron, az Ikervári utcában. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott elindulás előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt előállították a Sárvári Rendőrkapitányságra. A férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.