Ittasan közlekedett autójával

2019. 10. 22., k - 08:11
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A sárvári rendőrök elfogták az ittas sofőrt és vele szemben büntetőeljárást indítottak.

Munkatársaink 2019. október 21-én, a délutáni órákban egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Sárváron, az Ikervári utcában. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott elindulás előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt előállították a Sárvári Rendőrkapitányságra. A férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.

 

TÁJÉKOZTATÓ – frissítve

Az agrárágazat munkaerőigényének biztosítása céljából az ágazatban dolgozók csoportos határátlépésére igénybe vehető határátkelőhelyekről.