Ittasan okozott balesetet

2018. 12. 09., v - 07:17
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Keszthelyi Rendőrkapitányság egy 53 éves helyi férfival szemben javasol vádemelést.

A gyanú szerint a férfi 2018. augusztus 15-én 18 óra 5 perckor Keszthelyen, a József Attila utcában Opel Zafira típusú gépkocsijával nekitolatott egy parkoló autónak. Az ütközés következtében nem sérült meg senki. A sofőr ezt követően a baleset helyszínét elhagyta, de a rendőrök a Lehel utcában igazoltatták az 53 éves helyi férfit.

Az ellenőrzés során a járőrök alkoholszondát alkalmaztak a személlyel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét pedig elvették.

A keszthelyi rendőrök a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.