Ittasan okozott balesetet

2018. 12. 09., v - 07:17
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Keszthelyi Rendőrkapitányság egy 53 éves helyi férfival szemben javasol vádemelést.

A gyanú szerint a férfi 2018. augusztus 15-én 18 óra 5 perckor Keszthelyen, a József Attila utcában Opel Zafira típusú gépkocsijával nekitolatott egy parkoló autónak. Az ütközés következtében nem sérült meg senki. A sofőr ezt követően a baleset helyszínét elhagyta, de a rendőrök a Lehel utcában igazoltatták az 53 éves helyi férfit.

Az ellenőrzés során a járőrök alkoholszondát alkalmaztak a személlyel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét pedig elvették.

A keszthelyi rendőrök a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.