Ittasan okozott balesetet

2018. 12. 09., v - 07:17
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Keszthelyi Rendőrkapitányság egy 53 éves helyi férfival szemben javasol vádemelést.

A gyanú szerint a férfi 2018. augusztus 15-én 18 óra 5 perckor Keszthelyen, a József Attila utcában Opel Zafira típusú gépkocsijával nekitolatott egy parkoló autónak. Az ütközés következtében nem sérült meg senki. A sofőr ezt követően a baleset helyszínét elhagyta, de a rendőrök a Lehel utcában igazoltatták az 53 éves helyi férfit.

Az ellenőrzés során a járőrök alkoholszondát alkalmaztak a személlyel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét pedig elvették.

A keszthelyi rendőrök a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.