Ittasan okozott balesetet a nő

2020. 11. 23., h - 07:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert vett őrizetbe és öt személyt fogott el. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

Veszprémben, a Csererdei úton közlekedett egy 67 éves nő autóval 2020. november 22-én, 10 óra 20 perckor. Haladása során felhajtott a menetirány szerinti jobb oldali járdára, ezután egy balra ívelő kanyarban egyenesen haladt tovább, és egy ház előtt parkoló személygépkocsi hátuljának ütközött. A parkoló autó az ingatlanhoz tartozó kerítés kapujának csapódott, és megrongálta azt. A nő az ütközést követően hátratolatott és folytatta útját, azonban egy jobbra ívelő kanyarban ismét egyenesen haladt, és egy út menti fának csapódva állt meg.

A baleset következtében a sofőr könnyebben megsérült. A rendőri intézkedés során a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket jelzett, ezért további mintavétel céljából előállították, és ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Önként jelentkezett

A rendőrkapitányságra önként ment be az a férfi, aki péntek este egy közlekedési baleset részese volt Debrecenben. A gyanú szerint a jármű vezetője megállás nélkül elhagyta a helyszínt.