Ittasan okozott balesetet Vas megyében

2020. 01. 30., cs - 07:59
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök eljárást indítottak a férfival szemben.

A rendőrök 2020. január 29-én egy szombathelyi sofőrrel szemben intézkedtek Sé belterületén, egy anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a jármű vezetője elindulása előtt szeszes italt fogyasztott, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt. Munkatársaink a 37 éves férfit mintavételre előállították és vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.