Ittasan ült volán mögé

2021. 09. 26., v - 08:00
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki egy járművezetőt.

Egy 34 éves helyi férfi közlekedett személygépkocsival 2021. szeptember 4-én délelőtt Zalaegerszegen, a Sport utcában, amikor a rendőrök megállították, és ellenőrizték. Az intézkedés során a gépjármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott.

A sofőrt további mintavétel céljából az illetékes rendőrkapitányságra előállították, majd a mérési eredmények alapján az eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek. 

Rendkívül fontos, hogy aki alkoholt ivott, ne vezessen gépjárművet! Tartsák be a közúti közlekedésre vonatkozó előírásokat, közlekedjenek figyelmesen és szabályosan!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.