Ittasan ült volán mögé

2019. 07. 20., szo - 08:14
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vasvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a férfival szemben.

A rendőrök 2019. július 19-én egy személygépkocsival közlekedő csehi lakost igazoltattak a 7361-es úton, Vasvár és Oszkó között. Munkatársaink az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Megállapították továbbá, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik, ezért előállították a Vasvári Rendőrkapitányságra. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kis segítség drága vége

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős úrnál Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.

 

Életmentés összefogással

Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.