Ittasan vezetett, a rendőrök elfogták

2018. 10. 12., p - 10:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy 31 éves férfival szemben, aki ittasan vezette gépjárművét.

A járőrök 2018. szeptember 16-án nem sokkal éjfél után Várpalota belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 31 éves helyi férfit. Az intézkedés során a rendőrök alkoholszondás ellenőrzést is végeztek a sofőrrel szemben, melynek eredménye pozitív értékkel zárult.

Az ittas sofőrt a rendőrök előállították a helyi kapitányságra, majd járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a várpalotai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Motorozzunk felelősséggel

A tavaszias időjárás beköszöntével egyre többen veszik elő a motorkerékpárokat. Már az első hétvégén történt sérüléses baleset Tolnában.