Ittasan vezetett, a rendőrök elfogták

2018. 10. 12., p - 10:05
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy 31 éves férfival szemben, aki ittasan vezette gépjárművét.

A járőrök 2018. szeptember 16-án nem sokkal éjfél után Várpalota belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 31 éves helyi férfit. Az intézkedés során a rendőrök alkoholszondás ellenőrzést is végeztek a sofőrrel szemben, melynek eredménye pozitív értékkel zárult.

Az ittas sofőrt a rendőrök előállították a helyi kapitányságra, majd járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a várpalotai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Más útlevelével próbálkoztak

Embercsempészés miatt indult eljárás egy szerb-magyar kettős állampolgár ellen, aki két koszovói férfit próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.