Ittasan vezetett, a rendőrök előállították

2018. 09. 14., p - 10:04
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az ősi lakosnak az ügyében, aki szeszesital fogyasztását követően ült a volán mögé.

A járőrök 2018. augusztus 12-én 23 óra körül Ősi belterületén igazoltattak egy tehergépkocsival közlekedő 59 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök alkoholszondás ellenőrzést is végeztek a sofőrrel szemben, amelynek eredménye pozitív értékkel zárult. A férfit a járőrök előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki és ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-es autópályán

A Győr felé vezető oldalon öt jármű ütközött. A rendőrök Bábolnánál leterelik a forgalmat az autópályáról.

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Rablás Nagykőrösön

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves helyi férfi ellen.