Ittasan vezetett, a rendőrök előállították

2018. 09. 14., p - 10:04
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az ősi lakosnak az ügyében, aki szeszesital fogyasztását követően ült a volán mögé.

A járőrök 2018. augusztus 12-én 23 óra körül Ősi belterületén igazoltattak egy tehergépkocsival közlekedő 59 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök alkoholszondás ellenőrzést is végeztek a sofőrrel szemben, amelynek eredménye pozitív értékkel zárult. A férfit a járőrök előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki és ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott elektromos kerékpárok a határon

Hercegszántónál egy kilépésre jelentkező kistehergépjármű csomagterében hat elektromos kerékpárt találtak a rendőrök. A bicikliket Ausztriából tulajdonították el néhány órával korábban.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.