Ittasan, vezetői engedély nélkül vitte el a teherautót

2019. 06. 03., h - 10:28
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le az 57 éves kistolmácsi férfival szemben folytatott nyomozást.

2019. április 17-én délután érkezett a bejelentés a zala megyei rendőrökhöz, hogy Letenyén, egy parkoló személygépkocsit megrongált egy tehergépkocsi. Az egyenruhások az információk alapján elfogtak, majd mintavételre állítottak elő egy 57 éves kistolmácsi férfit, mivel az alkoholszonda pozitív értéket jelzett a balesetet okozó jármű vezetőjével szemben.

A nyomozás adatai szerint a teherautót a gyanúsított a tulajdonos engedélye nélkül használta, vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A nagykanizsai rendőrök a férfivel szemben járművezetés ittas állapotban vétség, és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Munkaértekezlet Ártándon

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok fogadta a Nagyváradi Területi Határrendőr Felügyelőség vezetőjét és delegációját. A rendőri vezetők a közös határ menti járőrszolgálat tapasztalatait és az illegális migrációval kapcsolatos feladatokat egyeztették.

 

Valótlant állított, lebukott

Közokirat-hamisítás miatt indult nyomozás egy 67 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Malacokat lopott, elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 26 éves dabronyi férfi ellen.