Jármű önkényes elvétele

2019. 08. 14., sze - 10:37
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A balassagyarmati rendőrök egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és kapcsolati erőszak vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy magyarnándori lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2019. június 27-én az esti órákban szülei magyarnándori házában egy autó indítókulcsát magához vette, hogy azzal ismerőséhez, Balassagyarmatra közlekedjen. Ezt követően a járművet – a tulajdonos tudta nélkül – beindította, majd azzal az ingatlanról elhajtott, azonban Szátok belterületén a gépkocsival közúti közlekedési balesetet szenvedett és megsérült.

A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy a fenti időpontot megelőzően rendszeresen nézeteltérésbe keveredett édesanyjával, akit többször verbálisan inzultált, és bántalmazott.

A nyomozók a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 25 éves magyarnándori férfit, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.