Jármű önkényes elvétele

2019. 08. 14., sze - 10:37
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A balassagyarmati rendőrök egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és kapcsolati erőszak vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy magyarnándori lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2019. június 27-én az esti órákban szülei magyarnándori házában egy autó indítókulcsát magához vette, hogy azzal ismerőséhez, Balassagyarmatra közlekedjen. Ezt követően a járművet – a tulajdonos tudta nélkül – beindította, majd azzal az ingatlanról elhajtott, azonban Szátok belterületén a gépkocsival közúti közlekedési balesetet szenvedett és megsérült.

A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy a fenti időpontot megelőzően rendszeresen nézeteltérésbe keveredett édesanyjával, akit többször verbálisan inzultált, és bántalmazott.

A nyomozók a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 25 éves magyarnándori férfit, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.