Jármű önkényes elvétele és egyedi azonosító jellel visszaélés

2019. 01. 11., p - 12:27
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A pásztói rendőrök egy helyi férfit vettek őrizetbe.

A Pásztói Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy pásztói lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2019. január 8-án Pásztó, Nagymező úton egy parkolóban álló, rendszám nélküli személygépkocsit - az általa korábban megszerzett indítókulccsal - kinyitotta, majd a járműre a nála lévő szlovák hatósági jelzéseket felhelyezte. Ezt követően B. Győző az autót - a tulajdonos tudta nélkül - beindította, majd azzal a parkolóból elhajtott.

A pásztói járőrök 2019. január 9-én a déli órákban Tar belterületén vonták ellenőrzés alá az autóban ülő 31 éves férfit, akit a helyszínen elfogtak, a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. A gépkocsit a nyomozók lefoglalták. A hatóság tagjai a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.