Jármű önkényes elvétele és egyedi azonosító jellel visszaélés

2019. 01. 11., p - 12:27
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A pásztói rendőrök egy helyi férfit vettek őrizetbe.

A Pásztói Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy pásztói lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2019. január 8-án Pásztó, Nagymező úton egy parkolóban álló, rendszám nélküli személygépkocsit - az általa korábban megszerzett indítókulccsal - kinyitotta, majd a járműre a nála lévő szlovák hatósági jelzéseket felhelyezte. Ezt követően B. Győző az autót - a tulajdonos tudta nélkül - beindította, majd azzal a parkolóból elhajtott.

A pásztói járőrök 2019. január 9-én a déli órákban Tar belterületén vonták ellenőrzés alá az autóban ülő 31 éves férfit, akit a helyszínen elfogtak, a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. A gépkocsit a nyomozók lefoglalták. A hatóság tagjai a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.