Járművezetéstől tiltották el őket

2019. 05. 12., v - 07:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér megyei rendőrök két olyan sofőrrel is intézkedtek, akiket a vezetéstől eltiltottak. Egyikük ittasan vezetett.

Az enyingi járőrök 2019. május 11-én délután állítottak meg egy 20 éves motorral közlekedő férfit. Az igazoltatás során a járőrök megállapították, hogy az enyingi motoros vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a vezetéstől is eltiltották. A férfit előállították az Enyingi Rendőrőrsre és szabálysértési őrizetbe vették.

Ezzel egy időben Etyeken intézkedtek a bicskei rendőrök egy 49 éves helybeli férfival, aki autóját ittasan vezette. Az igazoltatás során az is megállapításra került, hogy a sofőrt ittas vezetés miatt már korábban eltiltotta a bíróság. A férfit a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol a rendőrök a gyorsított eljárást vele szemben lefolytatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.