Járművezetéstől tiltották el őket

2019. 05. 12., v - 07:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér megyei rendőrök két olyan sofőrrel is intézkedtek, akiket a vezetéstől eltiltottak. Egyikük ittasan vezetett.

Az enyingi járőrök 2019. május 11-én délután állítottak meg egy 20 éves motorral közlekedő férfit. Az igazoltatás során a járőrök megállapították, hogy az enyingi motoros vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a vezetéstől is eltiltották. A férfit előállították az Enyingi Rendőrőrsre és szabálysértési őrizetbe vették.

Ezzel egy időben Etyeken intézkedtek a bicskei rendőrök egy 49 éves helybeli férfival, aki autóját ittasan vezette. Az igazoltatás során az is megállapításra került, hogy a sofőrt ittas vezetés miatt már korábban eltiltotta a bíróság. A férfit a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították, ahol a rendőrök a gyorsított eljárást vele szemben lefolytatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.