Kábítószergyanús anyagra bukkantak a soproni járőrök

2020. 05. 26., k - 06:56
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy 33 éves harkai férfit.

A járőrök Sopronban, a Mátyás király utcában, 2020. május 25-én 18 óra 55 perckor figyeltek fel egy gyanúsan viselkedő járókelőre, aki a közeledő szolgálati gépkocsit meglátva sietősen próbált meg eltűnni az egyik utcában a rendőrök elől. Miután a férfit utolérték az egyenruhások igazoltatták, majd átvizsgálták ruházatát és táskáját is, amelynek eredményeként kábítószergyanús növényi származékra bukkantak birtokában.

A járőrök a harkai lakost elfogták, és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A nyomozók a 33 éves férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.