Kábítószert fogyasztottak

2019. 09. 06., p - 07:54
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Harkán intézkedtek egy 25 és egy 26 éves fertőszéplaki fiatalemberrel.

Harkán, a Nyéki utca és Soproni utcák kereszteződésénél ellenőrizték a rendőrök egy gépkocsi vezetőjét és utasát 2019. szeptember 5-én 19 óra 40 perckor. Az intézkedéskor a járőrök átvizsgálták mindkét férfi ruházatát, ennek során két, alufóliába csomagolt bruttó 14,6 gramm kábítószergyanús fehér por került elő a járművezető zsebéből. Az intézkedők kérdésére mindkét fertőszéplaki fiatal elismerte, hogy korábban fogyasztottak kábítószert, ezért őket elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 25 és 26 éves férfiakat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 29022/71/2016. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Kis segítség drága vége

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős úrnál Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.

 

Életmentés összefogással

Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.