Kábítószert fogyasztottak

2019. 10. 21., h - 08:00
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök három kábítószer-fogyasztóval szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Győrben igazoltatták a járőrök egy személygépjármű vezetőjét 2019. október 20-án 10 óra 40 perckor. Az ellenőrzéskor átvizsgálták a 37 éves szamosszegi sofőr ruházatát és a gépkocsiját is, amelynek során az autó jobb első ülése és a középkonzol közötti részről, egy fekete színű vászontasakból kábítószergyanús zöld növényi törmelék került elő. A férfi elismerte a kábítószer fogyasztását, amit - elfogását és a rendőrkapitányságra történt előállítását követően - a vele szemben alkalmazott drogteszt is igazolt.

A csornai járőrök ugyanazon a napon 19 óra 20 perckor szintén közlekedési ellenőrzés keretében igazoltattak egy 33 éves helybéli járművezetőt, aki az intézkedés során zavartan viselkedett, és a rendőrök kérdésére beismerte, hogy kábítószert fogyasztott. A férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drog gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

Ezt követően másnap a hajnali órákban egy gyalogosan közlekedő férfit is ellenőriztek Csornán, akinél kábítószergyanús tablettát találtak. A 37 éves helyi férfi elmondta az intézkedőknek, hogy a nála talált anyag feltehetően kábítószer, amelyből fogyasztott is, ezért őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt amfetaminra és metamfetaminra pozitív értéket mutatott.

A nyomozók mindhárom férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.