Kapcsolati erőszak Simonfán

2021. 09. 12., v - 10:06
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Éveken át bántalmazta élettársát, a rendőrök vádemelést javasolnak.

Az eljárás adatai szerint 2021 májusában egy férfi féltékenységből kialakult szóváltást követően Simonfán több alkalommal megütötte élettársát, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a bőszénfai lakos 2012 óta rendszeresen bántalmazta a sértettet. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták és a Kaposvári Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kapcsolati erőszak elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak, valamint ideiglenes megelőző távoltartásáról határoztak.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.