Kerékpárossal ütközött össze

2020. 07. 13., h - 12:05
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Lenti Rendőrkapitányság munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát.

Egy 68 éves lendvai férfi közlekedett 2019. augusztus 22-én délelőtt Lentiben a Kossuth úton, az Ifjúság utca irányából a Szövetkezet utca felé. Parkolóhelyre történő beállása során az Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget egy biciklisnek, és összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros elesett, és megsérült. Az autó vezetőjét a rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Lenti Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Oda-vissza bemérték

Közlekedésrendészeti akciót tartottak a rendőrök Baranyában. Volt olyan, aki kétszer is gyorsan hajtott, amikor a sebességmérő műszer felvételt készített róla.

 

Potyautas egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Piros lámpán és záróvonalon át

Balesetveszélyesen közlekedő, korábbi halálos balesetek helyszínén tilosban előző, útépítésnél forgalmat irányító lámpák piros jelzésén áthaladó autósokkal szemben intézkedtek a Békés megyei rendőrök.