Két körözött egy csapásra

2021. 02. 20., szo - 08:18
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és nyolc személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözés alapján. Öt embert állítottak elő, köztük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2021. február 19-én, 14 óra 10 perckor Pápa egyik utcájában igazoltattak egy 21 éves helyi férfit és egy 29 éves helyi nőt. Az intézkedés során megállapították, hogy a Pápai Rendőrkapitányság mindkét személy ellen elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rájuk kiszabott pénzbüntetéseket nem fizették be. A rendőrök a körözött személyeket ezután előállították, majd a büntetések befizetése után szabadon bocsátották őket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!