Kifosztás lett a közös italozásból

2018. 09. 20., cs - 10:44
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Együtt italozott négy férfi Gyulán, a Zrínyi Miklós téren. Mikor egyikük elaludt, elvették a pénzét. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Ketten vették el egy alvó férfi pénzét 2018. május 11-én, késő este Gyulán. A férfi a történtek előtt egy italmérőben beszélgetni kezdett két vendéggel. Több italt fizetett és cigarettát is vett nekik, így láthatták, hogy van nála pénz. Amikor a vendéglátóhely bezárt, a Zrínyi Miklós térre mentek, ahol a férfi egyik barátja is csatlakozott hozzájuk. Miközben négyen italoztak, beszélgettek, a férfi elaludt. Reggel vette észre, hogy a pénztárcájából több tízezer forintja hiányzik. Barátja még ott volt vele és elmondta neki, hogy az egyik alkalmi ismerőse fosztotta ki. Megkeresték és számon is kérték M. Mihályt, aki elismerte, hogy vett el pénzt az alvó férfitól, de a bűncselekményt nem egyedül követte el. A kifosztott férfi barátja, P. János is segített neki, és a pénzt elosztották.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 42 és 59 éves gyulai férfi ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. szeptember 18-án átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vagonban megbújva

Egy afgán férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Nem jutott messzire

Rézkábelt lopott egy komáromi telephelyről egy 34 éves férfi, de a járőrök nem sokkal később elfogták.

 

Asztaltársaságára támadt

Szóváltást követően többször megütött három nőt egy férfi Szegeden. Garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

 

Italoztak, majd leszúrta

Emberölés kísérletével gyanúsítják azt a férfit, aki Székelyszabaron egy késsel szúrta meg vitapartnerét.