Kihasználta az alkalmat

2019. 07. 07., v - 06:43
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Vélt tartozását akarta visszavenni egy nő ismerősétől Lábatlanon.

Egy lábatlani élelmiszerüzletben lopott készpénzt egy 45 éves helyi nő 2019. július 6-án. J.S. akkor vette el a pénztárcát, amikor a sértett a pénztárnál volt, majd távozott. A pénzt kivette belőle, a bukszát pedig nem sokkal később visszaadta a már hazafelé tartó sértettnek. Az időközben a helyszínre érkező járőrök az üzlettől nem messze elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt, akinél az ellopott pénzt is megtalálták. J.S.-t előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Elismerések

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.