Komárom-Esztergom megyei összesítő

2020. 08. 15., szo - 08:33
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások négy személyt fogtak el, öt főt állítottak elő, valamint három ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei 2020. augusztus 14-én 22 óra 30 perc körül Tatabányán, a Népház úton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőrt a Tatabányai Törvényszék 2024. január 20-ig a vezetéstől eltiltotta. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. Az egyenruhások a mért eredmények alapján a 39 éves férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek. A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából pedig őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam