Komárom-Esztergom megyei összesítő

2021. 09. 15., sze - 06:57
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások hat személyt fogtak el, tizenhat főt állítottak elő, valamint egy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

A helyi járőrök 2021. szeptember 14-én 12 óra 32 perckor igazoltattak egy segédmotoros-kerékpárost Tatán, a Kazincbarcikai utcában. A 60 éves férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján ellene büntetőeljárás indult, a vezetői engedélyét elvették.         

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.