Komárom-Esztergom megyei összesítő

2021. 09. 26., v - 08:30
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és öt főt állítottak elő, valamint négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

A komáromi járőrök Almásfüzitőn állítottak meg egy tehergépkocsit 2021. szeptember 25-én délelőtt. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a 30 éves sofőr nem rendelkezik jogosítvánnyal, ezért előállították a rendőrkapitányságra. Ellene engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak az egyenruhások, és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették. Mivel a férfi közlekedése során nem használta a biztonsági övet, részére 10.000 forint közigazgatási bírságot is kiszabtak a rendőrök.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.