Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 02. 06., k - 07:27
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléses és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök egy személyt fogtak el és kilenc főt állítottak elő, közülük hatot bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

Egy 57 éves tokodi nő közlekedett 2018. február 5-én 19 óra 40 perckor egy személygépjárművel az 1117-es számú úton Esztergom felől a 117-es számú út irányába. Haladása során az 1117-es és 117-es út kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező és Kesztölc irányába haladó Volkswagen személygépkocsinak és összeütköztek. Az ütközés hatására a Volkswagen gépjármű az út melletti vízelvezető árokban, míg a másik jármű beton oszlopnak ütközve állt meg. A balesetben két személy könnyen sérült.

 1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

Díjazott négylábúak és vezetőik

Kiemelkedő munkájukért tárgyjutalomban részesített a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője két szolgálati ebet és vezetőiket az összevont megyei kutyás képzésen.