Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 09. 24., h - 07:55
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléses és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor. A járőrök három  ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A tatabányai rendőrök 2018. szeptember 23-án 17 órakor Tatabányán, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy járművet és annak vezetőjét. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 25 éves férfi érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a Tatabányai Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A sofőrt a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása végett őrizetbe vették.

Egy 41 éves férfi közlekedett motorkerékpárjával 2018. szeptember 23-án 16 óra 48 perckor az 1119-es számú úton Bajna felől Héreg irányába. Haladása során a 19-es kilométerszelvényben egy balra ívelő útkanyarulatban lehaladt az út jobb szélén lévő útpadkára, majd egy vízelvezető árokba hajtott és beton támfalnak ütközve állt meg. A motor vezetője a balesetben súlyosan sérült.  

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Rendőr segített a férfin

Egy debreceni járőr kezdte meg az újraélesztését annak a férfinak, aki a vasútállomáson lett rosszul.

 

Az elsőbbségadás fontossága

Az elsőbbség meg nem adása miatt a hosszú hétvégén történt balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.