Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 10. 02., k - 07:53
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök négy személyt fogtak el és hat főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A tatabányai rendőrök 2018. október 1-jén 11 óra 40 perckor Tatabányán, a Baromállás dűlőben ellenőriztek egy járművet és annak vezetőjét. Az ellenőrzés során a férfi vezetői engedélyt átadni nem tudott. A járőrök megállapították, hogy a sofőrt a Tatabányai Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A 43 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása végett őrizetbe vették.

Az esztergomi rendőrök szintén október 1-jén 10 óra 40 perckor Dömösön, a Dózsa György úton igazoltattak egy 46 éves nőt, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. A nőt elfogták és őrizetbe vették.

Ugyan ezen a napon 14 óra 20 perckor az esztergomi rendőrök igazoltattak a városban egy 26 éves férfit. A pilismaróti lakos ellen a Tatabányai Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot. A férfit a kollégák elfogták és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.