Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 11. 05., h - 07:44
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléses és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és három főt állítottak elő. A járőrök három ittas járművezetővel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

A kisbéri rendőrök 2018. november 4-én délután Bakonyszombathelyen ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az 52 éves férfival szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért előállították őt a Kisbéri Rendőrkapitányságra. A mért eredmények alapján vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.