Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 11. 18., v - 06:47
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök hét személyt fogtak el és tíz főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor. A járőrök négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az esztergomi rendőrök 2018. november 17-én pár perccel éjfél után Lábatlanon, a Rákóczi Ferenc utcában igazoltatták egy tehergépjármű vezetőjét. A sofőr a rendőrök kérdésére elmondta, hogy mielőtt az autóba ült, fogyasztott szeszes italt. A vele szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott. A lábatlani lakos a Nyergesújfalui Rendőrőrsre előállították és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntető feljelentést tettek a rendőrök.

A rendőrségre 2018. november 18-án 2 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy tatabányai férfi zavart állapotban távozott otthonából, ráadásul rendszeresen gyógyszert szed, melynek bevételét elmulasztotta. A rendőrök alig negyed órán belül lakcímének közelében megtalálták a keresett 62 éves férfit. Őt a szolgálati gépjárműbe ültették, majd otthonában átadták családjának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.