Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 11. 18., v - 06:47
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök hét személyt fogtak el és tíz főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor. A járőrök négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az esztergomi rendőrök 2018. november 17-én pár perccel éjfél után Lábatlanon, a Rákóczi Ferenc utcában igazoltatták egy tehergépjármű vezetőjét. A sofőr a rendőrök kérdésére elmondta, hogy mielőtt az autóba ült, fogyasztott szeszes italt. A vele szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott. A lábatlani lakos a Nyergesújfalui Rendőrőrsre előállították és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntető feljelentést tettek a rendőrök.

A rendőrségre 2018. november 18-án 2 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy tatabányai férfi zavart állapotban távozott otthonából, ráadásul rendszeresen gyógyszert szed, melynek bevételét elmulasztotta. A rendőrök alig negyed órán belül lakcímének közelében megtalálták a keresett 62 éves férfit. Őt a szolgálati gépjárműbe ültették, majd otthonában átadták családjának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ketten egy ellen

Iskolatársa és annak barátja rabolt ki egy fiatal nőt Békésen. Miután megszerezték a pénzét, a sérültet magára hagyták, elmenekültek. A rendőrök mindkét gyanúsítottat a bűncselekményről érkezett bejelentés után egy órán belül elfogták és őrizetbe vették.

 

Telefont lopott, keressük

A józsefvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Rakomány közé bújtak

Tompánál két iráni férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Tetten érték a rongálókat

A budapesti rendőrök elfogták azt a két férfit, akik festékszóróval a járdára feliratokat fújtak Erzsébetvárosban.

 

Baleset Papon

Árokban dolgozó közmunkások közé csapódott egy gépkocsi.