Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 11. 30., p - 07:54
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az oroszlányi rendőröket 2018. november 29-én a délelőtt egy bolti lopáshoz riasztották. A járőrök igazoltatták az üzletben visszatartott 55 éves helyi lakost, aki hátizsákjába rejtve különböző termékeket akart ellopni. Őt az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították. A férfi lakásán tartott kutatás során a rendőrök további, bűncselekményből származó tárgyakat találtak, melyeket az előző napokban tulajdonított el különféle üzletekből. Az ukrán állampolgárságú férfit lopás vétség elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasság a gyanú

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatát azoknak az ügyeknek, amelyeket hat járművezetővel szemben folytatott.