Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 11. 30., p - 07:54
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az oroszlányi rendőröket 2018. november 29-én a délelőtt egy bolti lopáshoz riasztották. A járőrök igazoltatták az üzletben visszatartott 55 éves helyi lakost, aki hátizsákjába rejtve különböző termékeket akart ellopni. Őt az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították. A férfi lakásán tartott kutatás során a rendőrök további, bűncselekményből származó tárgyakat találtak, melyeket az előző napokban tulajdonított el különféle üzletekből. Az ukrán állampolgárságú férfit lopás vétség elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.