Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 12. 03., h - 07:48
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hat személyt fogtak el és három főt állítottak elő. A járőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

A rendőrök 2018. december 2-án 20 óra 15 perckor Kisbéren, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy járművet és annak vezetőjét. A járőrök megállapították, hogy a sofőr ellen a Kaposvári Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. A 47 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították. Az intézkedés során kiderült, hogy móri lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik, így ellen szabálysértési feljelentést is tettek a rendőrök.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.

 

Elismerések augusztus 20-a alkalmából

Elismeréseket adott át állami ünnepünk alkalmából dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes 2019. augusztus 21-én a Rendőrségi Igazgatási Központban.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hat, ittas járművezetővel szemben folytatott.