Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 01. 08., k - 07:56
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

A rendőrök 2019. január 7-én délelőtt Esztergomban ellenőriztek egy férfit. Az egyenruhások megállapították, hogy a 22 éves helyi lakos ellen az Esztergomi Járásbíróság kábítószer birtoklása miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A keresett személyt az elfogását követően a rendőrkapitányságon őrizetbe vették.

Még ezen a napon a rendőrök Tatán, az Ady Endre úton igazoltattak egy 24 éves férfit. Az öcsödi lakos ellen a Budapesti XX., XXI. és a XIII. Kerületi Bíróság körözést rendelt el. A garázdaság miatt keresett férfit a rendőrök őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Több nőt is inzultált

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett.