Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 01. 08., k - 07:56
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

A rendőrök 2019. január 7-én délelőtt Esztergomban ellenőriztek egy férfit. Az egyenruhások megállapították, hogy a 22 éves helyi lakos ellen az Esztergomi Járásbíróság kábítószer birtoklása miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A keresett személyt az elfogását követően a rendőrkapitányságon őrizetbe vették.

Még ezen a napon a rendőrök Tatán, az Ady Endre úton igazoltattak egy 24 éves férfit. Az öcsödi lakos ellen a Budapesti XX., XXI. és a XIII. Kerületi Bíróság körözést rendelt el. A garázdaság miatt keresett férfit a rendőrök őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.