Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 05. 13., h - 07:38
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el, öt főt állítottak elő és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

Az esztergomi rendőrök 2019. május 12-én éjfél után Esztergom-kertvárosban, a Temesvári utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további intézkedés céljából a sofőrt a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 21 éves férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Az esztergomi rendőrök még május 12-én éjszaka Dorogon, a Munkás utcában található parkolóban intézkedtek, ahol anyagi káros baleset történt. Egy dorogi lakos személygépkocsijával hátramenet következtében nekiment az ott parkoló járműnek. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a 30 éves férfi vezetői engedélyét elvették, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.  

A helyi járőrök ugyanezen a napon este Esztergomban, a Kiss János utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredményekre tekintettel a 47 éves nő vezető engedélyét elvették, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.