Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 05. 20., h - 07:47
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két könnyű sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök kilenc személyt fogtak el, nyolc főt állítottak elő és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre öt esetben került sor.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2019. május 19-én éjfél után Esztergomban, a Várfok utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a sofőrt további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 64 éves nővel szemben a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki.

A helyi rendőrök ugyanezen a napon éjszaka Esztergomban, a Móricz Zsigmond utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő esztergomi férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a rendőrök a férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.

 Az oroszlányi rendőrök május 19-én este Oroszlányban, a Bokodi úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő tatabányai lakost. Az ellenőrzéskor alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a rendőrök a 20 éves sofőrrel szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.