Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 10. 21., h - 07:12
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, két személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások tizenhárom személyt fogtak el és hat főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor. A rendőrök nyolc ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nyolc ittas járművezetőt szűrtek ki a rendőrök a forgalomból. Az Esztergomi, a Kisbéri, az Oroszlányi, a Tatai, valamint a Tatabányai Rendőrkapitányság egyenruhásai egyaránt intézkedtek olyan sofőrrel, aki a vezetést megelőzően szeszes italt fogyasztott.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az alkoholfogyasztás kiemelt baleseti kockázatot jelent. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a vezetési képességekre már a legminimálisabb alkoholfogyasztás is negatív hatással van. Kérjük, hogy ne fogyasszanak alkoholt, mielőtt volán mögé ülnek! Fontos továbbá kiemelni, hogy a balesetek megelőzéséért elsősorban maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva közlekednek.

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

„…hogy mindenki hazaérjen!”


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.