Körözés volt ellene érvényben

2019. 01. 12., szo - 06:07
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedési Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő és öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét.  

A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és további egy embert fogott el. Hat személyt állítottak elő, köztük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2019. január 11-re virradó éjszaka Pápán igazoltattak egy helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben elfogatóparancs van érvényben, a Pápai Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás miatt körözését rendelte el. A járőrök a körözött személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.