Körözés volt ellene érvényben

2019. 01. 12., szo - 06:07
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedési Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő és öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét.  

A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és további egy embert fogott el. Hat személyt állítottak elő, köztük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2019. január 11-re virradó éjszaka Pápán igazoltattak egy helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben elfogatóparancs van érvényben, a Pápai Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás miatt körözését rendelte el. A járőrök a körözött személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.